عطــــــــــــربرنــــــــــــج
عطــــــــــــربرنــــــــــــج

عطــــــــــــربرنــــــــــــج

کشک بادمجون داریوشی

یه نوع کشک بادمجون تو هتل داریوش درست کرده بودن که دروغ نگم فقط یه جا خورده بودم که اونم یادم نیست کجا بود!

همیشه خودم هم بادمجون رو سرخ می کردم و با میکسر یا گوشت کوب برقی لهش می کردم!

اما این مدل بادمجوناش زنده زنده خورده می شه!

یعنی اول بادمجون رو حلقه حلقه می کنی،بعد سرخشون می کنی و بعد روش کشک و نعنا داغ می ریزی...انقدر خوشمزه می شه که خدا بدونه!

بنده هم برای عصرونه مهمون عزیز 5 شنبه اینجوری درست کردم...که البته ریسک بود اما خیلی خوشمزه شد و مهمون عزیزم خیلی خوشش اومد و یه کمیش رو هم برد برای شوهرش!

یه دفعه امتحان کنید،پشیمون نمی شید!!

غذا نوشت: فلفل جونم! برات دستورش رو گذاشتم...

راستی: کریسمس عزیزان مسیحی مبارک...ایشالا سال پربرکتی در پیش رو داشته باشن...آی که چه می چسبه آدم تو این برف و سرما تو خونه های گرم یه مهمونی بگیره با درخت کریسمس!!