عطــــــــــــربرنــــــــــــج
عطــــــــــــربرنــــــــــــج

عطــــــــــــربرنــــــــــــج

غذایی به اسم گولاش

خوب!بعد از مدتها الوعده وفا!قابل توجه هلی...یادته از پارسال می خواستم دستور این غذا رو که روز مهمونی براتون درست کردم،تو وبلاگ بزارم؟به سال کشید مادر!!!

این یه نوع غذای روسیه که با یه کم تغییرات خوشمزه تر می شه...


رو بقیه ش کلیک کنید برای مواد لازم و طرز تهیه!


مواد لازم:

کالباس مرغ یا گوشت 300 گرم

پیاز:2 عدد بزرگ یا متوسط(بستگی به علاقه تون به زیاد بودن پیاز تو غذا داره)

قارچ خرد شده : 200 گرم

فلفل دلمه ای سبز یا رنگی :300 گرم

هویج: 200 گرم

سیب زمینی:2 عدد بزرگ یا متوسط(بستگی داره چقدر به بودن سیب زمین تو غذا علاقه داشته باشین)

آرد و روغن و رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

اب جوش:یک لیوان

طرز تهیه:

اول تمام مواد بالا رو به صورت نوارهای بلند و باریک خرد می کنیم و کنار می زاریم.


کالباس رو توی یه کاسه که کمی توش روغن مایع ریختیم،می غلتونیم و بعد توی  ظرف آرد می غلتونیم.اینطوری کالباسها حجم می گیرن و خوشمزه تر می شن.حالا کالباسها رو تو روغن به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می دیم و باید مواظب باشیم تا ته نگیرن و مرتب هم بزنیم.می تونین پیاز رشته رشته شده رو تو روغن با زردچوبه جدا تفت بدین یا قاطی همون مواد بریزین تا خوشبوتر بشه،البته فرقی نمی کنه!


بعد از اینکه کالباس تفت داده شد،بقیه مواد رو هم بهش اضافه می کنیم و نمک و فلفل رو هم اضافه می کنیم و می زاریم حدود 10 دقیقه با دم و آب خودش و شعله خیلی کم دم بکشه.

اگر دلتون خواست می تونین کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنین که رنگ بگیره اگر نه که باید اب جوش رو اضافه کنید تا هویج و سیب زمینی و قارچ خوب بپزن.

بعد از اینکه سیب زمینی و هویجها پختن و غذا غلیظ شد،گولاش آماده ست!من بعضی وقتا سبزیجات معطر یا جعفری تازه و آویشن هم اضافه می کنم که طعمش رو بهتر می کنه...

برای تزیینش هم می تونید از چیبس پیاز و جعفری استفاده کنین.

نوش جان!