این غذا هم خوشمزه ست و هم شیکه!
برای شب سالگرد عقدمون٬این غذا رو درست کردم و حسابی خوشمزه شد...اگه سینه مرغ رو خوب بکوبید طوری که قطرش کمتر بشه٬فوق العاده می شه٬چون هم مرغ زودتر پخته می شه و هم به اندازه کافی ترد می شه!!
دستورش رو هم طبق معمول از مطبخ رویا جون در آوردم...
این سینه های مرغه که دارن جیلیز ویلیز می کنن...
برای دیدن مرغ و قارچ نهایی رو بقیه ش کلیک کنید...
قارچهای تفت داده شده با آبلیمو...
و این هم میز خوشمزه شام با لقمه مرغ و قارچ...از درست کردنش پشیمون نمی شید...این میز رو یادتون می آد؟؟