تا اونجایی که من می دونم،این غذا جنوبیه...حالا اگه کس دیگه ای اعتقاد داره مال شمال یا شرق و غرب ایرانه،من دیگه نمی دونم...از لینک یا جای خاصی هم برنداشتم!
مثل کشک بادمجون درست می شه...!اول یه پیاز داغ می کنیم و بعد کدوهای حلقه حلقه شده اضافه می شه که باید با اب جوش بپزه تا له بشه.بعدشم کمی کشک اضافه می شه تا دوباره بجوشه و به خورد کدوها بره...
می تونین با نعنا داغ یا شوید تزیینش کنین...از ادویه ها میتونین زردچوبه و پودر سیر و ادویه هفت قلم استفاده کنین...
هم رژیمیه هم خوشمزه....
بفرمایین کشک کدو...
همین الان نوشت:هر چیزی یه تاریخ مصرفی داره!الانم تاریخ مصرف اون پست رمزی من تموم شده به خدا!هر چی هم که توش بودُ منهدم شده!فداتون برم(!!!) خواهشا؛ دیگه سعی نکنید رمزشو بشکونین...چون شکسته نمی شه!افتاد الان؟